top of page
Nimetön suunn.malli (8).jpg

ARVOT

SISÄLTÖLÄHTÖISYYS 

 

Laatu ja luovuus ovat meille sydämen asia. Lähestymme ohjelmistoa kauniin kokonaisuuden ohella keskittymällä hienoksi hiottuihin yksityiskohtiin. Tarkkaan harkitun ohjelmiston, huippumuusikoiden ja tunnelmallisten tapahtumapaikkojen taustalla piilee ymmärrys yleisön näkökulmasta. Tärkein tavoitteemme on luoda konsertteja, joissa jokainen voi rentoutua musiikin äärellä. 

 

YHTEISÖLLISYYS 

 

Toimintaamme ajaa eteenpäin ystävien ja yhteisön tuki. Tavoitteemme on vahvistaa ja laajentaa meitä ympäröivää yhteisöä sekä toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset musiikin ystävät ja uteliaat uudet tuttavat. Meille on tärkeää, että festivaali on kaikkien saavutettavissa ja että jokainen löytää oman paikkansa festivaaliyleisössä. Järjestämme konserttimme hyvien kulkuyhteyksien varrelle, ja konsertteja suunnitellaan monipuolisesti yleisöille vauvasta vaariin. Työtämme merkityksellistää suora yhteys yleisöön ja kauniit kohtaamiset musiikin parissa. 

 

Muistetaanhan arvostaa meitä ympäröiviä yhteisöjä ja pitää toisistamme huolta.

 

YHDENVERTAISUUS

 

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille merkittäviä ydinarvoja: Jokainen on tervetullut konsertteihin omana arvokkaana itsenään. Haluamme luoda turvallisen ja lämpimän ilmapiirin, jossa jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Festivaalilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, ja konserteissa vallitsee nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle ja häirinnälle. Pyrimme mahdollistamaan festivaaliin osallistumisen mahdollisimman monille varallisuudesta riippumatta järjestämällä ilmaiskonsertteja ja käyttämällä Kaikukortti-palvelua. 

 

Kulttuuri kuuluu kaikille!

 

YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS

 

Pyrimme toiminnallamme ekologiseen kestävyyteen ja ympäristötietoisuuden levittämiseen. Järjestämme tapahtumat hyvien kulkuyhteyksien varrelle ja kannustamme festivaalivieraita saapumaan konsertteihin kävellen, pyörillä tai julkisilla kulkuvälineillä. Toimintamme keskittyy Kauklahden lähiympäristöön ja teemme yhteistyötä pääosin paikallisten toimijoiden kanssa. Ympäristön ja luonnon merkityksellisyys välittyvät voimakkaasti myös festivaalin ohjelmiston ja konserttien teemoista ja sanomasta.

bottom of page