top of page
Nimetön suunn.malli (8).jpg

VASTUULLISUUS

Haluamme rakentaa RADALLA-festivaalia mahdollisimman vastuulliseksi niin sosiaalisesti kuin ekologisestikin. Osallistu vastuullisuustyöhön kanssamme! 

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET

RADALLA-festivaalin tapahtumiin on jokainen tervetullut omana itsenään. Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita, joilla pyrimme rakentamaan festivaalista turvallisen ja mielekkään paikan jokaiselle.

  • Kunnioita toisten fyysistä ja psyykkistä tilaa sekä itsemääräämisoikeutta.

  • Älä tee oletuksia kenenkään ulkonäköön tai toimintaan perustuen.

  • Saat olla oma itsesi!

  • Mikäli kohtaat tai huomaat häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, puutu tilanteeseen ja ota yhteyttä festivaalin järjestäjään tai tapahtumapaikan henkilökuntaan.

SAAVUTETTAVUUS

Meille on tärkeää, että festivaalin tapahtumat ovat helposti saavutettavissa kaikille taustasta tai erityistarpeista riippumatta. Mikäli huomaat saavutettavuusongelmia tai kaipaat apua konserttiin saapumiseen, olethan yhteydessä festivaalitoimistoon radallafestivaali@gmail.com.

 

Festivaalin konsertit järjestetään useissa eri tapahtumapaikoissa, joissa esteettömyys on huomioitu eri tavoin. Tutustu kunkin esteettömyystietoihin Konserttipaikat ja esteettömyys-sivulla.

KOHTI VIHREÄMPÄÄ FESTIVAALIA

Ympäristö- ja ilmastoarvot ovat tärkeitä RADALLA-festivaalin toiminnassa. Teemme tavoitteellista työtä päästöjen vähentämiseksi ja kutsumme myös festivaalivieraita osallistumaan kanssamme ympäristötyöhön!

 

Valitsemme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja teemme kestäviä valintoja. Kannustamme festivaalivieraita ympäristöystävällisiin valintoihin. Kaikki tapahtumapaikat ovat saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, kävellen ja pyörällä.

bottom of page