top of page

Kauklahden kappeli kuoriutuu

Kauklahden kappeli kärsi rankkasateen aiheuttamista mittavista vesivahingoista, vain päivä ensimmäisen Radalla-festivaalin jälkeen, elokuussa 2023. 


Yksi tänä keväänä järjestetyn festivaalin konserteista pidettiin kappelin sijaan Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolla. Onneksemme se osoittautui oikein kelvolliseksi paikaksi kamarimusisoinnille. Myös yleisö löysi tiensä sinne ilahduttavan hyvin. Emme siten jääneet pulaan. Olemmekin jälleen erityisen kiitollisia seurakunnalle ja Sheldon Yliojalle saadessamme toteuttaa festivaalin konsertteja näin tunnelmallisissa tiloissa. 


Kauklahden kappeli on uinunut valtavan kokoisten rakennustelineiden ja pressujen alla talviunilla lähes yhdeksän kuukauden ajan. Ja kyllähän se Suomen talvi olikin pitkä! 

Täytyy myöntää, että tilannetta lähes päivittäin seuranneena, alkoi jo hiukan jännittämään valmistuisiko remontti oikeasti ajoissa ennen 2024 elokuun kolmatta Radalla-festivaalia.

 

Nyt kesän kunniaksi kappeli kuoriutuu peitteistään, ja saa taas pian toimia entiseen tapaansa tärkeänä ja monimuotoisena kohtaamispaikkana. Radalla-festivaalin jo peräti vuoden kokemuksella toiminut tiimi :))  on valmiina palaamaan rakkaalle kotiareenalle. Iloisina odotamme uusia kohtaamisia kanssanne taiteen äärellä. 


Kuvassa: Susse Helasvuo ja Janne Aalto


Pian nähdään taas Kauklahden kappelissa ja Espoon tuomiokirkossa, RADALLA!
Susse Helasvuo,

varapuheenjohtajaComments


bottom of page